Μεταφορικά-Παράδοση Παραγγελιών:

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα σας αποστέλλονται στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη φόρμα παραγγελίας είτε με υπηρεσία ταχυμεταφορών courier είτε με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία, ανάλογα με το τον όγκο του δέματος.

Το κόστος της αποστολής με courier είναι € 5 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).

Για παραγγελίες άνω των 100€ τα έξοδα αποστολής courier είναι δωρεάν.

Η αποστολή με courier πραγματοποιείται για δέματα όχι πολύ ογκώδη.

Στην περίπτωση που το δέμα είναι ογκώδες υπερβαίνει δηλαδή τα 5 κιλά βάση ογκομέτρησης, υπάρχει η δυνατότητα να αποστέλλεται με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι δυνατή η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή.

Στην περίπτωση αυτή το κόστος μέχρι τον τελικό προορισμό κατόπιν συνεννόησης με υπάλληλο της εταιρείας μας.

Όταν το δέμα σας έρθει με μεταφορική εταιρεία το παραλαμβάνετε εσείς από την έδρα της μεταφορικής, ενώ αν επιθυμείτε παράδοση στο πεζοδρόμιο της διεύθυνσης σας από τη μεταφορική εταιρεία, γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί τους όπου σας ενημερώνουν και για το έξτρα κόστος αυτής της υπηρεσίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα goldenparadise.gr, υπό την επιφύλαξη των παραπάνω όρων, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1 – 5 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών.

Σε περίπτωση αργιών, εορτών και θεομηνιών ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις αποστολές των παραγγελιών.

Σε κάθε περίπτωση το goldenparadise.gr διατηρεί το δικαίωμα επανυπολογισμού του κόστος μεταφορικών ανα τρίμηνο.

Back to Top
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας